ALEGE DESTINATIA :

Left Content

Right Content

VACANTE EXOTICE

O vacanta relaxanta intr-o locatie exotica nu poate fi decat binevenita.
Alege sa iti petreci perioada de concediu intr-un colt de paradis, bucurandu-te de frumusetile pe care natura le are de oferit.
Destinatiile exotice va vor incanta nu numai cu peisaje de vis dar si cu diverse atractii culturale si culinare, astfel ca delectarea si relaxarea vor fi complete.

In sectiunea de oferte de pe site-ul nostru vei gasi solutii variate pentru vacanta ta, in functie de dorinte si de bugetul de care dispui.


 

Vacante Exotice Cuba

Cuba

Renumita pentru mostenirea culturala deosebit de bogata.

Vacante Exotice Bali

Bali

Plina de privelisti impresurate cu orezarii terasate, animale si pasari exotice, cascade si paduri tropicale.

Vacante Exotice Maldive

Maldive

Dominate de palmieri, ape turcoaz si soare, insulitele formeaza un arhipelag de vis.

Vacante Exotice Malaezia

Malaezia

Populare pentru obiectivele turistice impresionante, insulele malaeziene sunt definite de temperaturi medii si clima tropicala cu efecte relaxante deosebite.

Vacante exotice Mauritius

Mauritius

O destinatie de vacanta extravaganta, renumita pentru multiculturalitate, impresurata de bariere de corali si unele dintre cele mai frumoase locuri pentru scufundari

Vacante Exotice Mexic

Mexic

Intinderea albastra a marii indeamna spre relaxare, atmosfera fiind una placuta si lenesa, imbiata de acordurile incantatoare ale celebrilor mariachi, cu uriasele lor sombrero.

Vacante Exotice Republica Dominicana

Republica Dominicana

Locul in care nisipul fierbinte ia locul zapezii, bauturile racoritoare pe cel al vinului fiert, iar costumul de baie pe al pantalonilor de schiat.

Vacante Exotice Seychelles

Seychelles

Explorarea insulei la picior reprezinta o adevarata binecuvantare pentru cei care iubesc soarele, natura, dar mai ales briza racoritoare a marii.

Vacante Exotice Sri Lanka

Sri Lanka

Un paradis tropical cu un decor idilic, definit de albul nisipului, de palmierii impunatori si de apele turcoaz inconfundabile.

Vacante Exotice Thailanda

Thailanda

O destinatie turistica cu plaje legendare, in care convietuieste o varietate de ritmuri muzicale, iar alimentatia este bazata pe noodles si orez.

Vacante Exotice Zanzibar

Zanzibar

Se remarca prin originalitate si prin traditia locala deosebita, reciful in culorile curcubeului si resorturi ce incorporeaza cu succes stilul traditional specific.

Suna-ne!
Mail