ALEGE DESTINATIA :

Left Content

Right Content

 

 

OFERTE VACANTE EXOTICE


 

Ika Turism dispune de oferte speciale pentru toti cei interesati de un sejur bine planificat. Preturile speciale si mai ales destinatiile exotice fac echipa buna impreuna. Va invitam sa va bucurati de vacante in Indonezia-Bali, alegand pachete ce includ 9 sau 10 nopti, cu taxele de aeroport incluse; nu este prea devreme sa va ganditi la un sejur pentru Paste, pentru vacanta din mai sau in luna fierbinte din plin sezon, august.

In cadrul acelorasi oferte de nerefuzat propunem un sejur de o saptamana in Malaezia. Luna mai sau sfarsitul de an va poate gasi pe taram indepartat. Dar si Maldive suna atractiv, Mauritius sau Mexic. Astfel de locatii se recomanda de la sine.

De asemenea, oferte de last minute si early booking sunt si pentru Republica Dominicana, cu plecare din Bucuresti sau Madrid.

Seychelles nu are egal cu ale sale plaje fine, impecabile si mai putin aglomerate. Asadar merita sa acordati atentie si unui sejur cu o astfel de destinatie. Fie iulie sau inceput de toamna, preturile sunt absolut avantajoase.

La capitolul Tanzania-Zanzibar, Ika Turism dispune de asemenea de oferte greu de egalat. Lansam o invitatie la o experienta complexa cu safari, muzica, distractie si timp suficient pentru a descoperi cultura si tot ce este specific local, traditional.

Nu in cele din urma oferte Thailanda incanta cu plaje si insule incredibile, fiind in adevaratul sens al cuvantului exotismul prin definitie. Pachetele propuse sunt dintre cele mai variate, cu minim 7 nopti.

O vacanta luxurianta este cea care va ofera experiente unice. Nu trebuie sa fie o povara pretul, astfel incat ofertele speciale lansate sunt un motiv in plus sa va organizati vacanta in amanunt.

 

Suna-ne!
Mail